Tarjoamme luotettavaa taloushallinto-, tilitoimisto- ja kirjanpitopalvelua helposti ja edullisesti Turussa.

Kirjanpitopalvelut pienyritykselle

Kaikki pienyrityksen ja yrittäjän kirjanpito- ja taloushallintopalvelut meiltä!Pitkä kokemus ja jatkuva kouluttautuminen takaavat vahvan osaamisen kuukausikirjanpidosta raportteineen, tilinpäätöksistä ja veroilmoituksista.

Kirjanpitopalveluiden ulkoistaminen säästää pienyrittäjän aikaa ja rahaa – anna meidän huolehtia kirjanpidostasi, keskity sinä yrittämiseen!

Palkanlaskenta, palkkatodistukset ja tulorekisteri-ilmoitukset

Palkanlaskennasta on vuosien mittaan tullut taitolaji. Me hoidamme ammattitaidolla puolestasi palkkalaskelmat, palkkatodistukset sekä palkkailmoitukset tulorekisteriin.

Toimistopalvelut

Meiltä saat myös osto- ja myyntireskontran ylläpidon, laskutuspalvelun sekä laskujen maksupalvelun.Meiltä saat kätevästi myös muut yrityksesi pyörittämiseen tarvittavat toimistopalvelut.

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Ammattitaitoista palvelua suurella sydämellä

Pyrimme toimistollamme ylläpitämään osaamistamme osallistumalla säännöllisesti kursseille ja koulutuksiin.

Anne-Maarit on suorittanut yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon ja PHT-tutkinnon, joka on taloushallintoliiton järjestämä koulutus palkanlaskentatehtävissä toimiville ammattilaisille. Palkkahallintoon ei ole olemassa muita vastaavia ja yhtä kattavia koulutusohjelmia. Koulutuksessa pureudutaan mm. työlainsäädäntöön, työaika- ja vuosilomalakiin.A-Comptor – sydämellistä taloushallintopalvelua yrittäjille ja pk-yrityksille!